Cornhole-klub-Slivnica-okroglo-800x800px

Cornhole klub Slivnica je prvo in slovensko najstarejše ustanovljeno društvo, ki je začelo delovati na področju družabne igre Štrbunk oz. Cornhole po angleško. Člani društva se sestajajo vsak petek, Več o klubu na FB strani. >>

Squash Cornhole klub Ljubljana je društvo ustanovljeno leta 2023 na pobudo lastnika Squash kluba iz Ljubljane Gorana Miličevića. V klubu so na voljo igralne deske katere si tekmovalci postavijo in igrajo. Zaželjena je rezervacije igrišča. Več o lokaciji in klubu na spletni strani: https://squashland.si

Igralna-deska-Strbunk-Premium-1200x880px

Štrbunk / Cornhole klub Zaživi življenje je klub, ki deluje v okviru društva Zaživi življenje in ki igra promovira, kot poslanstvo, kot igro možnosti za vse starosti in spole. Društvo nima igrišča.

Več o igralcih, ki so istočasno tudi člani društva Zaživi življenje na spletni strani društva ZŽ: https://zazivi-zivljenje.si/strbunk-cornhole/

Cornhole klub Budničar.

Je športna sekcija Balinarskega športnega društva Budničar iz Količevega pri Domžalah. Tekmovalci so si v okviru dvorane (balinišče Budničar) pridobili prostor v zgornjem delu dvorane, kjer redno vsak petek tudi trenirajo.