Scoreholio je računalniška aplikacija s programom za vodenje igre štrbunk. Za osnovno uporabo je brezplačna. Dostopna je na spletni strani. Registracija je brezplačna.

Aplikacijo Scoreholio, lahko uporabite za organiziranje svojega tekmovanja. Zakaj bi se trudili, ko pa lahko za vas dela brezplačna aplikacija. Potrebno je nekaj znanja angleščine in terminologije. Poskusite in videli boste, da je igranje z aplikacijo Scoreholio zelo enostavno. Če pa boste želeli nadgraditi svoje tekmovanje, pa boste morali plačati naročnino.

Aplikacijo Scoreholio se uporablja na vseh uradnih tekmovanjih pod okriljem Štrbunk zveze Slovenija.

Vsak tekmovalec, ki nastopa na tekmovanjih pod okriljem Štrbunk zveze Slovenija, se mora predčasno registrirati (lahko tudi na mestu tekmovanja). Za registracijo si je potrebno v trgovini google play, namestiti aplikacijo SCOREHOLIO, ki je brezplačna in se po navodilih registrirati v aplikaciji.

Vsaka nadaljnja registracija nato ni več potrebna. Zadostuje samo QR koda (vsak registrirani tekmovalec v tej aplikaciji jo prejme avtomatično), ki jo ob registraciji – prihodu na tekmovanje pokaže organizatorju.

Registriranemu igralcu aplikacija omogoča:

– s QR kodo takojšnjo registracijo na tekmovanju,

– vpogled v razpored tekmovanja (igralec na lastnem telefonu spremlja kdaj mora nastopiti),

– vpogled v rezultate tekmovanja,

– vpogled v svojo osebno razvrstitev na tekmovanjih, število točk, razpredelnice, statistiko, …

Slikajte QR kodo in si prenesite aplikacijo na vaš telefon ali tablico!