Srečanje in predstavitev igre v Celju

Društvo upokojencev Celje je v petek 24. novembra organiziralo predstavitev in tekmovanje v družabniigri Štrbunk/Cornhole na Muzejskem trgu v Celju. Predstavitev je med društvi upokojencev Celja in nekaterimi športnimi organizacijami in športniki naletelo na zelo dober odziv. V Osrednji knjižnici Celje sta predstavnika

Državno prvenstvo upokojencev v Velenju

V Velenju se je odigralo prvo neuradno državno prvenstvo v družabni igri štrbunk – Cornhole v Sloveniji, ki ga je DU Velenje v podpori predstavnikov Štrbunk zveze Slovenije organiziralo za društva upokojencev Slovenije. Sodelovalo je 21 ekip iz 8 pokrajinskih zvez, ki so

Štrbunk na sejmu Narava – zdravje

Obiščite nas na sejmu Narava – zdravje, ki poteka med 19. in 21. oktobrom na Gospodarskem razstavišču, kjer se lahko poučite igranja vedno bolj popularne družabne igre na svetu – štrbunka oz. po angleško Cornhola. Na dveh stezah – igriščih je na sejmu

Lipica – dan odprtih vrat in štrbunk

Začetki Kobilarne segajo v čas, ko so obsežnemu delu Evrope vladali Habsburžani in ko so konji predstavljali ključno strateško dobrino. Habsburžani so najbolj cenili španske konje. Za svojo dvorno kobilarno so izbrali zapuščeni letni dvorec v Lipici na Krasu, ki je bil v

Mini olimpijada s štrbunkom in Prevc Cenetom

V Zdraviliškem parku Rogaške Slatine, se je v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije organizirala Mini olimpijada, športna zabava za otroke. Pričakalo jih je čisto pravo olimpijsko vzdušje: olimpijska himna, zastava in zaprisega. Na dogodku so se otroci lahko ustavili na različnih športnih postajah

Porsche Slovenija – Team building

Ekipa zaposlenih v podjetju Porsche iz Ljubljane, se je na poti po spoznavanju zahodne Slovenije ustavila v izbranem prostoru za piknike v prekrasni vasici Marezige. Za zaposlene je bil po četrtkovem izredno natrpanem urniku ogledov, kjer so spoznavali Goriška brda, organiziran piknik s