09.05.2024

Naslov

Cesta v Lipovce 20
1358 Log pri Brezovici
Slovenija

Telefon

+386 31 814 391

+386 40 863 043

E-pošta

zveza.slovenije@strbunk.si

cornhole.slovenia@strbunk.si

Steve Telzerow
Predsednik tekmovalne registracijske komisije
Gorazd Milavec
Predsednik sodniške komisije

Predstavitve igre štrbunk

Porsche Slovenija – Team building

Porsche Slovenija – Team building

Ekipa zaposlenih v podjetju Porsche iz Ljubljane, se je na poti po spoznavanju zahodne Slovenije ustavila v izbranem prostoru za piknike v prekrasni vasici Marezige. Za zaposlene je bil po četrtkovem izredno natrpanem urniku ogledov, kjer so spoznavali Goriška brda, organiziran piknik s kratko predstavitvijo in tekmovanjem v družabni igri štrbunk.

Zaposleni podjetja Porsche so tekmovali v dvojicah in se skozi dinamiko tekmovanja nadalje veselili in spoznavali med igro. Kot vsako tekmovanje je tudi tokratne pripeljalo do končnega zmagovalca. Zmagala je ekipa Oljka team v kateri sta bila Tanja in Blaž tokrat najboljša. Ne gre pa pozabiti, da sta bila med samim tekmovanjem dosežena celo dva maksimalna števila doseženih točk v igri. Mateja in Urša sta v posamezni igri vrgli po 12 točk.

Steve Telzerow – predsednik društva zaživi življenjeje zmagovalni ekipi z imenom Oljka team izročil simobolični nagradi za osvojeno 1. mesto.

Tekmovalci so se skozi igro spoznavali in se med seboj povezovali, kar je bil tudi namen srečanja zaposlenih. V društvu Zaživi življenje, ki organiziramo tekmovanja v štrbunku z namenom povezovanja oddelkov, enot in zaposlenih zelo radi pohvalimo prizadevanja vodstev podjetij in drugih organizacij, ki za kvalitetnejšo klimo v podjetjih organizirajo podobna srečanja.

Gorazd Milavec